top of page

Ik geloof dat ieder kind en iedere ouder het verdient om zich zeker te voelen, ook wie geregeld denkt: 'Ik kan het vast niet, anderen kunnen het beter.' 

Je doet er toe en mag er zijn!

 

Als kinder- en oudercoach help ik je om scherp te krijgen waar je onzekerheid/ faalangst/ verlegenheid/ boosheid vandaan komt en welk gedrag je daarvoor in de plaats wilt hebben. Je wordt ‘in beweging’ gezet en leert om het gewenste gedrag in jouw situatie te gebruiken.

Je hebt weer vertrouwen in jezelf!

 

Voor mij is een jaar als au-pair in Zweden wonen een geweldige (levens) ervaring geweest; ik ontdekte steeds meer wie ik was en wat mijn sterke (en natuurlijk ook minder sterke ;-)) kanten waren. Ik kreeg een beter beeld van wat ik wilde én wat ik kon en daardoor ook meer zelfvertrouwen.

Hierna heb ik als groepsleerkracht in het basisonderwijs jarenlang met veel plezier les gegeven. De zorg en aandacht voor het kind zelf heeft altijd mijn speciale aandacht gehad; 'Wie is hij/zij en wat zijn de sterke kanten van hem/haar.' Hierdoor kon ik kinderen op een andere manier hun weg laten vinden en zaten ze beter in hun vel.

 

Ik werk daarom ook graag met kinderen die behoefte hebben aan extra aandacht op sociaal emotioneel gebied en geef ook ouders/opvoeders die problemen ervaren bij de opvoeding graag een steuntje in de rug.

Om mij hierin nog meer te scholen volgde ik in 2012-2013 de kindercoachopleiding en in 2013-2014 de opleiding gezins- en opvoedcoach (Post HBO, BGL en Partners).

Door de oplossingsgerichte manier van werken kunnen de problemen die je ervaart, omgebogen worden tot mogelijkheden. 

 

Een logische volgende stap was het beginnen van een eigen kinder- en oudercoachpraktijk. Hierin kan ik alle opgebouwde kennis en levenservaring toepassen en kinderen en ouders meer vertrouwen geven in zichzelf.

Ik word er blij van als kinderen en hun ouders zelf in beweging (i rörelse!) kunnen komen en zo weer steviger in het leven staan!

 

Meer weten over ‘i rörelse’? Bel of mail naar onderstaande adresgegevens.

 

 

over

i rörelse

 

foto LinkedIn_edited_edited.png
Ervaringen

" Niet alleen het spel, ook het aardige welkom, de warme sfeer en de vriendelijke omgeving maakten met elkaar dat ik me veilig voelde en daardoor kon openstaan voor wat deze Opvoedparty mij aanreikte. Een aanrader! "

 

- Gerty -

 

 

"Een opvoedparty, alsof opvoeden altijd een feestje is… als ik eerlijk ben bij mij niet altijd. En toch was het praten over elkaars opvoedsituaties een feest van herkenning. Hoe leuk was het om samen te lachen en tegelijkertijd bleven de gesprekken niet aan de oppervlakte. Lily zet op een luchtige manier een goede en veilige sfeer neer om te praten over dat waar we eigenlijk allemaal wel eens twijfel of onzekerheid bij voelen: het opvoeden van je kinderen. Leuk om jezelf dit te gunnen!"

 

- Karin-

"Lily is een lieve vrouw die goed weet wat ze doet. Ze toont echte interesse en in overleg komt ze met ideeën die je kan doen tijdens de sessies. Ze praat makkelijk en stelt goede vragen die je anders naar jezelf laten kijken."

- Beau-

bottom of page