top of page

Kindercoaching is er voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar die op de één of andere manier last hebben van hun gedrag en daarbij geholpen willen worden.

 

Is je kind bijvoorbeeld vaak boos?    

Voelt het zich geregeld verdrietig?

Heeft het weinig zelfvertrouwen?     

Is het bang om te falen?

 

In een traject op maat bij jullie thuis wordt er samen met de kindercoach gekeken naar wat je kind wil leren (de veranderwens). Hierna wordt gezocht naar oplossingen; je kind ontdekt hiermee zijn/haar eigen kwaliteiten en mogelijkheden.  Door verschillende oefeningen die aansluiten bij je kind, doet je kind succeservaringen op en bereikt zo de eigen gewenste verandering.

 

werkwijze

 

Na een telefonische afspraak volgt er een gezamenlijk intakegesprek met het kind en ouder(s)/opvoeder(s). Hierin wordt de veranderwens verkend en in een haalbaar doel omgezet, zodat het kind een succeservaring kan opdoen en vertrouwen in zichzelf krijgt.

Verder worden er tijdens de intake afspraken gemaakt over het verloop van het traject.

 

Een kindsessie duurt een uur. Houdt je kind van knutselen? Tekent of speelt het graag? Houdt het van verhalen? Doet het graag een spelletje? Dat kan allemaal!

 

Met deze activiteiten werken we toe naar de succeservaringen voor het kind. Hiermee krijgt je kind handvatten om gedrag waar het last van heeft, te veranderen.

Door middel van een tussentijds gesprek kun jij als ouder/opvoeder op de hoogte gehouden worden en aan het einde van de sessies volgt een afsluitende evaluatie.

 

Vanuit de eigen mogelijkheden ontdekt het kind hoe het, net als een windmolentje, in beweging kan komen!

 

Aangesloten bij
banner-adiona-300x150.png
logo kindercoaches gelderland.jpg
Kosten

Kennismakingsgesprek Kindsessie                   Evt. tussenevaluatie  

Eindgesprek                 

gratis

€ 65,- per uur

€ 35,-

gratis

Ervaringen

"Kindercoaching is een goed middel om kinderen bewust te laten worden hoe en wie ze zijn en als er iets is waar hij of zij mee zit dan moet dat opgelost worden.

Fijn dat onze zoon nu meer plezier heeft in school. Zelfs de toetsen vindt hij nu leuk!"

 

-Judith en Tom-

 

" Het is een prettige samenwerking geweest tussen ouders, kind en Lily. Ik als ouder heb er ook veel van geleerd. "

 

- Cindy -

bottom of page