Maak een afspraak

Tel  06 31902107


 

Meld je aan voor meer nieuws en     Beter-in-je-vel tips!

(verschijnt 10x per jaar in je mailbox)

© 2014 I Rorelse. 
 

werkwijze

 

Als ouder/opvoeder kun je je onzeker voelen in de opvoeding van je kind(eren). Het is daarom fijn om je eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken binnen jouw eigen opvoedsituatie.

 

Kinder- en oudercoaching ‘i rörelse’ helpt je om deze mogelijkheden en talenten te ontdekken. Zo sta je steviger in je schoenen als ouder/opvoeder en is er (weer) ruimte om te genieten van het opvoeden van je kind(eren).

 

Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een Opvoedparty; samen met andere ouders/opvoeders in gesprek gaan over opvoedthema's  zoals; zelfbeeld, zelfvertrouwen en grensoverschrijdend gedrag. Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!

 

Verder biedt Kinder- en oudercoaching 'i rörelse' verschillende workshops en cursussen aan zoals de workshop 'Talent voor opvoeden' en de cursus 'Geduld...(in opvoeden)'.

Meer informatie hierover is te vinden onder 'Nieuws'.

 

 

 

 

Herken je dit?

 

'Hoe houd ik het leuk en gezellig thuis?'

'Hoe bewaar ik mijn geduld?'

'Hoe kan ik duidelijk grenzen stellen aan mijn kinderen?'

'Hoe houd ik tijd voor mezelf naast het ouderschap, werk en andere verplichtingen..?' 

 

Als je als ouder/opvoeder tegen dit soort vragen aanloopt en je wilt daar iets aan doen, dan is er de mogelijkheid om individuele sessies te volgen. Deze sessies beginnen met een intakegesprek.

Hierin wordt je hulpvraag (wat wil je leren/veranderen) verkend en in een voor jou haalbaar doel omgezet. Verder worden er afspraken gemaakt over het verloop van het traject.

 

Tijdens de sessies staat jouw hulpvraag centraal en wordt er door middel van gesprek en materialen gezocht naar een haalbare oplossing die bij jou past.

Een oudersessie duurt één tot anderhalf uur.  

 

Na enkele sessies heb je je eigen mogelijkheden ontdekt en kun je, net als het windmolentje, weer in beweging komen als ouder/opvoeder.

Aangesloten bij
SKJ_logo-e1525093474269.png
logo kindercoaches gelderland.jpg
Kosten

Kennismakingsgesprek         gratis

Oudersessie                            € 65,-     Gezinssessie                            € 75,-        

Ervaringen

" Je hoeft geen opvoedingsproblemen te hebben om deel te nemen aan de Opvoedparty. Het gaat om alledaagse problemen die heel herkenbaar zijn voor elke ouder. Heel verfrissend om zonder te oordelen hier met anderen over in gesprek te gaan. Door het kleine aantal deelnemers is er genoeg tijd voor iedereen om aan bod te komen, en het draagt ook bij aan het gevoel van veiligheid.

 

Echt een aanrader, hopelijk raakt dit net zo ingeburgerd als bijvoorbeeld het consultatiebureau en de peuterspeelzaal! "

 

 - Roelande -

 

" dank je wel nog voor de cursus Geduld... in de opvoeding. Heb het geleerde al veelvuldig in de praktijk gebracht en met succes!"

 

   - Petra -